Naturliga Naglar 

Den här kursen är speciellt utformad för dig som har valt att specialisera sig på enbart naturliga naglar, men som ändå vill använda BIAB™ för att täcka eller reparera naturliga naglar.

Här möter du Builder in a Bottle™, alias BIAB™. Som den ursprungliga bygggelén i en flaska förblir BIAB™ en storsäljare, som ger en flexibel, stark bygggel i en rad naturliga, vita och klara nyanser. BIAB är designad för naturligt svaga naglar för att hjälpa till att stärka och att naglarna skall växa. Lär känna produkten som har blivit avgörande för nageltekniker runt om i världen och bli expert på en specialistprodukt utformad för att ta ditt företag till nästa nivå. 

Du lär dig också gel polish, nagelvård men också förlängning av enstaka millimeter för att jämna till ojämnheter. 

Utbildningen är 20 timmar lång och består av en teoretisk och praktisk del.             Efter godkänt teoretiskt och praktiskt prov erhåller du ett diplom som manikyrist. Självklart kan du som elev närsomhelst, även efter avklarad utbildning, få hjälp och råd om du behöver det. 

Utbildningen kostar 12.000 kr exkl. moms. I priset ingår ett start-kit och kurslitteratur till ett värde av ca 5000kr

För intresse anmälan eller frågor kring utbildningen, hör gärna av dig här.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

VEGANSKT | EJ TESTAT PÅ DJUR | FRI FRAKT ÖVER 999 KR
This is default text for notification bar