Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 14 dagar. Om 14 dagar har gått sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte. För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Vi accepterar inte produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare varor och tjänster som inte är återbetalningsbara inkluderar:

  • Presentkort
  • Betalda utbildningar

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Retur

För att returnera produkter ta först kontakt med oss. Viktigt att du inkluderar ordernummer i formuläret. Vi kommer snarast återkomma med vidare instruktioner.

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om returen blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att appliceras på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning. Om du returnerar dyrare varor kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot din returnerade vara.

Försenade eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, kontakta oss.

Byte

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett meddelande här.

Gåvor

Om varan var markerad som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit för värdet av din retur. När den returnerade varan har tagits emot skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte var markerad som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren fick beställningen skickad till sig själv för att ge till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och de kommer att få reda på din retur.

Frågor?

Kontakta oss för frågor relaterade till återbetalningar och returer.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

VEGANSKT | EJ TESTAT PÅ DJUR | FRI FRAKT ÖVER 999 KR
This is default text for notification bar