BIAB, eller “Builder In A Bottle”, är en revolutionerande nagelprodukt som erbjuder en mångsidig lösning för att skapa starka, vackra och naturligt utseende naglar. Den unika formeln kombinerar egenskaperna hos både gel och akryl, vilket gör den till ett perfekt val för att förstärka naturliga naglar eller skapa förlängningar med enastående hållbarhet. BIAB är självutjämnande, vilket minskar behovet av omfattande filning och gör appliceringsprocessen smidig och effektiv. Dess tjockare konsistens bidrar till att stärka naglarna, skydda dem mot skador och främja nagelns naturliga tillväxt.

Produkten är utformad för att vara skonsam mot den naturliga nageln, med ingredienser som bidrar till nagelns hälsa och välbefinnande. BIAB är flexibelt, vilket minskar risken för sprickbildning eller lyftning och gör dina naglar mer motståndskraftiga mot vardagens påfrestningar. Det finns i en rad vackra färger och finishar, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy ditt utseende med stil och sofistikation.

För professionella nagelteknologer och hemmabrukare erbjuder BIAB en lösning som inte bara förbättrar naglarnas utseende utan också deras strukturella integritet. Med enkel applicering och långvariga resultat är Builder In A Bottle det optimala valet för alla som söker efter en hållbar och estetiskt tilltalande nagelförstärkning.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

VEGANSKT | EJ TESTAT PÅ DJUR | FRI FRAKT ÖVER 999 KR
This is default text for notification bar