Användning

Vårt gellack är högpigmenterat och du kan uppnå en full täckning med endast ett lager, men för bästa resultat rekommenderar vi två.

Ja, du kan, genom att applicera ett tunt lager på naturliga naglar eller tips.

Jo det kan du.

För bästa resultat och långvariga spånfria naglar rekommenderar vi att du använder våra 72W 2in1 UV/LED-lampor som finns här.

Beställningar, leveranser och returer

Du har 14 dagar rätt till öppet köp förutsatt att produkten är oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen. Skriv till oss genom kontaktformuläret här, för vidare instruktioner.

Målet är att skicka produkterna nästkommande arbetsdag. Vi räknar med 2-5 arbetsdagar.

Så snart din beställning har skickats bör du få ett automatiskt e-postmeddelande från leveransbolaget med dina spårningsuppgifter.

Produkter

Ja det är de. Inga djur skadas någonsin vid tillverkning av produkter.

Det är en baslack med tillsatt primer, som används för vanlig gelmanikyr.

BIAB och Cover Nude Builders är ett sortiment av soak off-gelbyggare som är idealiska för skulptering och spetsförlängningar. De kan även användas som baslack, eftersom de är en allt-i-ett primer och bas.

Det är ett “non-wipe” topplack med långvarig glans och en glaseffekt, designad för att hålla i 4+ veckor.

Det är en baslack som är flexibel och böjs ihop med nageln. Rubber Base är designad för att ge extra styrka till flagnande, spröda, tunna eller splittrade naglar.

Det är ett starkt topplack, idealiskt för att kapsla in glitter, bygga det sista lagret av nagelförlängningar (för filning om naglarna är avsedda att lämnas ogenomskinliga nakna), eller för att helt enkelt avsluta gelmanikyr.

Rubber Base är designad för att ge extra styrka till flagnande och tunna naglar, medan 2in1 Regular Base är för normala naglar.

På sidan Säkerhetsdatablad står det utförliga instruktioner och innehållsförtekningar för samtliga produkter från The Gel Bottle Inc.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

VEGANSKT | EJ TESTAT PÅ DJUR | FRI FRAKT ÖVER 999 KR
This is default text for notification bar